EnergiWatch

Grøn isoleringsproducent vil konkurrere med Rockwool efter fusion

CBI Papiruld Danmark satser efter fusion på at sætte sig tungere på isoleringsmarkedet. Målet er et trecifret millionsalg af papirisolering inden for to til tre år, fortæller den nye adm. direktør Jens Engbo Norddal.

CBI Papiruld Danmark styrker også sin geografiske balancering efter fusionen og vil fremover være placeret både på Sjælland og i Jylland, lyder det. | Foto: Papiruld Danmark / PR

Den netop fusionerede isoleringsproducent CBI Papiruld Danmark, der er født ud af ægteskabet mellem Papiruld Danmark og CBI Danmark, satser nu på at kunne erobre større markedsandele inden for isolering.

Ambitionen er at kunne udfordre de større spillere på markedet, herunder isoleringsgiganten Rockwool.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs