EnergiWatch

General Motors går ind kampen om en elektrisk ladbil

Selskabet har planer om at bygge en batteridrevet Chevrolet Silverado-model på Detroit-Hamtramck-fabrikken.

Foto: REBECCA COOK/REUTERS / X00064

General Motors er på vej til at gå ind i kampen om at lave en elektrisk ladbil - en såkaldt pickup, meddeler den amerikanske bilproducent tirsdag, idet selskabet har planer om at bygge en batteridrevet Chevrolet Silverado-model på Detroit-Hamtramck-fabrikken.

Det skriver Bloomberg News.

General Motors chef Mark Reuss er vært ved en virtuel begivenhed, hvor han har annonceret, at Factory Zero, som Hamtramck-fabrikken nu kaldes, vil bygge elektriske GMC Hummer-SUV'er og Silverado-pickuppen.

General Motors-aktien nåede kort efter meddelelsen op i 62,54 dollar, hvilket ifølge Bloomberg News er den højeste intradagkurs, og aktien ligger to og en halv time før lukketid med en stigning på 2 pct. i 62,29 dollar.

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs