EnergiWatch

General Motors går ind kampen om en elektrisk ladbil

Selskabet har planer om at bygge en batteridrevet Chevrolet Silverado-model på Detroit-Hamtramck-fabrikken.

Foto: REBECCA COOK/REUTERS / X00064

General Motors er på vej til at gå ind i kampen om at lave en elektrisk ladbil - en såkaldt pickup, meddeler den amerikanske bilproducent tirsdag, idet selskabet har planer om at bygge en batteridrevet Chevrolet Silverado-model på Detroit-Hamtramck-fabrikken.

Det skriver Bloomberg News.

General Motors chef Mark Reuss er vært ved en virtuel begivenhed, hvor han har annonceret, at Factory Zero, som Hamtramck-fabrikken nu kaldes, vil bygge elektriske GMC Hummer-SUV'er og Silverado-pickuppen.

General Motors-aktien nåede kort efter meddelelsen op i 62,54 dollar, hvilket ifølge Bloomberg News er den højeste intradagkurs, og aktien ligger to og en halv time før lukketid med en stigning på 2 pct. i 62,29 dollar.

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs