EnergiWatch

Coronaudfordret flowspecialist håber at kunne byde ind på PTX-projekter

Mens coronakrisen har udfordret flowspecialisten Armatecs opgaver i industrien og energisektoren og trukket spor ind i regnskabsbøgerne, så håber virksomheden nu på at kunne hente vækst fra blandt andet flere PTX-projekter.

Foto: Armatec/PR

Den omfattende coronanedlukning har udgjort en kæp i hjulet for mange af flowvirksomheden Aramtecs pumpeeftersyn i både industrien og energisektoren, og det har sat sine spor i det årsregnskab, som virksomheden for nyligt kunne præsentere.

Nu håber flowvirksomheden, der leverer systemløsninger og rådgivning til primært forsynings- og energisektoren, dog at kunne hente fremtidens vækst fra blandt andet de mange Power-to-X-projekter, der lige nu vinder frem flere steder herhjemme, fortæller adm. direktør, Jens Brammer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs