EnergiWatch

Et telefonopkald fra Toyota satte fart under Corvus' grønne shippingprojekt

Batterileverandøren Corvus Energy tror på, at brændselsceller kan blive nøglen til shipping-industriens grønne omstilling, og et uventet opkald fra japanske Toyota har kun givet mere tro på projektet.

Geir Bjørkeli er topchef for den maritime leverandør Corvus Energy. | Foto: Corvus Energy

Sammen med den japanske bilproducent Toyota er Corvus Energy gået i gang med at udvikle brint-brændselscellesystemer til shipping-industrien.

Selvom projektet er i sin helt spæde fase, har Corvus-topchef Geir Bjørkeli stor tro på, at Corvus med sin eksisterende batteriteknologi tilsat selve grundteknologien, som Toyota har udviklet til biler på brændselsceller, vil kunne bidrage til hurtigt at nå en produktion i stor skala.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs