EnergiWatch

Grøn brintkomet har kurs mod milliardnotering

Green Hydrogen Systems kan gå på børsen til mellem 5 og 10 mia. kr. Carnegie, ABG Sundal Collier og JP Morgan skal sende selskabet ind i kurslisterne.

Foto: Green Hydrogen Systems/PR

Flere investeringsbanker arbejder i øjeblikket på højtryk for at forberede børsnoteringen af Green Hydrogen Systems senere på året, i hvad der kan blive den største børsnotering siden Netcompany i 2018.

Flere kilder fortæller, at Green Hydrogen Systems har hyret de nordiske investeringsbanker Carnegie, ABG Sundal Collier samt den internationale sværvægter JP Morgan til børsnoteringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs