EnergiWatch

Siemens indgår partnerskab om ladestandere til elbiler

Sammen med Apcoa skal Siemens installere ladestandere i en række af Apcoas parkeringsanlæg.

Foto: APCOA

Der kommer et større behov for ladestandere til at oplade elbiler i fremtiden. Derfor har parkeringsoperatøren Apcoa nu slået pjalterne sammen med Siemens for at få opsat ladestandere i flere af Apcoas parkeringsfaciliteter.

Det oplyser Apcoa i en meddelelse.

"Hvis der skal flere elbiler på vejene, er en effektiv elektrisk infrastruktur afgørende,", siger divisionsdirektør i Siemens, Jesper Skou.

"Med partnerskabet kombinerer vi Siemens' intelligente ladestandere med Apcoas stærke brugerinterface, der som noget nyt på markedet giver alle og enhver mulighed for at parkere og oplade elbilen samtidig. På den måde bliver opladningen både nem og billig, så vi ser frem til et fortsat styrket samarbejde."

Det første parkeringsanlæg, hvor der skal sættes elladestandere op, er i Axel Towers i centrum af København. Den bliver den første i en række af Apcoas 2.500 p-huse, p-kældre og p-pladser, der nu får ladestandere fra Siemens.

Det nye samarbejde med Siemens omfatter levering, installation og service af ladestandere på Apcoa Parkings parkeringspladser rundt i Danmark.

Bilejere vil have staten til at sikre ladestandere i udkantsområder

Eldrup-kommission anbefaler lav elafgift ved privat opladning af elbil

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs