EnergiWatch

Siemens indgår partnerskab om ladestandere til elbiler

Sammen med Apcoa skal Siemens installere ladestandere i en række af Apcoas parkeringsanlæg.

Foto: PR / Apcoa

Der kommer et større behov for ladestandere til at oplade elbiler i fremtiden. Derfor har parkeringsoperatøren Apcoa nu slået pjalterne sammen med Siemens for at få opsat ladestandere i flere af Apcoas parkeringsfaciliteter.

Det oplyser Apcoa i en meddelelse.

"Hvis der skal flere elbiler på vejene, er en effektiv elektrisk infrastruktur afgørende,", siger divisionsdirektør i Siemens, Jesper Skou.

"Med partnerskabet kombinerer vi Siemens' intelligente ladestandere med Apcoas stærke brugerinterface, der som noget nyt på markedet giver alle og enhver mulighed for at parkere og oplade elbilen samtidig. På den måde bliver opladningen både nem og billig, så vi ser frem til et fortsat styrket samarbejde."

Det første parkeringsanlæg, hvor der skal sættes elladestandere op, er i Axel Towers i centrum af København. Den bliver den første i en række af Apcoas 2.500 p-huse, p-kældre og p-pladser, der nu får ladestandere fra Siemens.

Det nye samarbejde med Siemens omfatter levering, installation og service af ladestandere på Apcoa Parkings parkeringspladser rundt i Danmark.

Bilejere vil have staten til at sikre ladestandere i udkantsområder

Eldrup-kommission anbefaler lav elafgift ved privat opladning af elbil

Mere fra EnergiWatch

Norsk brintselskab får ny topchef

Elling Nygaard bliver topchef for norske Hydrogen Pro, mens Mårten Lunde træder af året efter børsnoteringen. I september åbnede selskabet sine første danske produktionsfaciliteter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs