EnergiWatch

Haldor Topsøe hopper med på globalt klimainitiativ

Den danske kemiproducent vil forpligte sig til Science Based Targets-initiativet og sætte kortsigtede mål for at reducere kulstofemissioner.

Foto: Haldor Topsøe

Fremtiden skal være grønnere hos Haldor Topsøe. Derfor har den danske kemiproducent sluttet sig til det anerkendte klimainitiativ Science Based Targets.

Virksomheders målsætninger kan kun blive godkendt af Science Based Targets (SBTi), hvis de er på linje med Paris-aftalens mål, og Haldor Topsøe har nu altså sagt ja til at tage sin del af ansvaret for at holde verdens temperaturstigninger under 1,5 grader.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs