EnergiWatch

Greenmobility-stifter stopper som formand for bestyrelsen

Henrik Isaksen vil dog fortsat være hovedaktionær i selskabet.

Adm. direktør Torben Andersen (tv.) forlod Greenmobility i 2018, og nu stopper Greenmobilitys hovedaktionær og stifter, Henrik Isaksen (th.), så som bestyrelsesformand. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Henrik Isaksen, der er stifter af Greenmobility, planlægger at fratræde stillingen som bestyrelsesformand i forbindelse med selskabets årlige generalforsamling den 22. april.

Det skriver selskabet onsdag formiddag.

Bestyrelsen foreslår den nuværende næstformand Tue Østergaard som ny formand. Tue Østergaard indtrådte i bestyrelsen i april 2020.

"Som formand har man et ansvar for, at selskabet er i de bedste hænder i forhold til opgavens karakter. Jeg er fortsat hovedaktionær i GreenMobility. Det er min klare holdning, at en succesfuld vækstrejse vil kræve en særlig indsigt i kapitalmarkedet," udtaler Henrik Isaksen i meddelelsen.

"Derfor mener jeg, at det er på sin plads, at jeg på generalforsamlingen i april 2021 træder ud af bestyrelsen og giver opgaven videre til en med den rette erfaring," fortsætter han.

Greenmobility-aktien ligger onsdag formiddag uændret i 182 kr. på fondsbørsen i København.

GreenMobility trænger ind på det tyske marked

Green Mobility kører ind på hovedmarkedet 

Mere fra EnergiWatch

Nord Stream 2 får nyt dansk sluttidspunkt

Oplysninger sendt til Søfartsstyrelsen viser, at operatøren bag det omdiskuterede gasprojekt forventer at fuldende arbejdet ud for Bornholm i løbet af tredje kvartal. 

Professor om biogaskonflikt: "Det er virkelig noget rod"

Institutleder ved Aarhus Universitet kalder biogaskonflikten mellem selskaber og landmænd for en varm kartoffel. Han mener ikke, at landmænd med det nuværende system kan få godskrevet CO2-reduktioner, selvom de leverer biomassen til anlæggene.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs