EnergiWatch

Rockwools franske konkurrent fik stærkt fjerde kvartal

Driftsindtjeningen i de sidste seks måneder af 2020 vil overgå 2 mia. euro, hvilket vil svare til en underliggende fremgang på 20 pct., lyder det.

"Driftsmarginen for andet halvår 2020 vil derfor nå et rekordniveau," lyder det. | Foto: Gilles Trillard/Saint-Gobain

Franske Saint-Gobain, der producerer og sælger byggematerialer, herunder isoleringsprodukter, fik et solidt fjerde kvartal, som overgik forventninger.

I perioden realiserede Rockwools franske konkurrent en toplinje på 10,2 mia. euro, hvilket overgik analytikerens bud på 9,8 mia. euro, ifølge Bloomberg News.

Den underliggende organiske vækst var på 6 pct. Den franske koncern peger på, at udviklingen var støttet af en "stærk prisdynamik".

"Resultaterne i andet halvår blev løftet af positivt momentum på de fleste af koncernens markeder, den fulde effekt af omkostningsbesparelser og succesfuld optimering af porteføljen gennem "Transform & Grow"-programmet, reduktioner i forbruget og en meget positiv udvikling mellem priser og omkostninger," hedder det i en meddelelse.

Saint-Gobain oplyser samtidig, at driftsindtjeningen i de sidste seks måneder af 2020 på den baggrund vil overgå 2 mia. euro, hvilket vil svare til en underliggende fremgang på 20 pct.

"Driftsmarginen for andet halvår 2020 vil derfor nå et rekordniveau."

International klimainstans blåstempler Rockwools reduktionsmål

Rockwool efter arbejdsulykke: Sikkerheden var på plads 

Mere fra EnergiWatch

OK køber varmevirksomhed

Fra 1. november bliver Dansk Varme Service en del af OK-koncernen, som vil styrke sit fokus på det voksende marked.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs