EnergiWatch

Brint kan udfordre LNG-markedet

77 pct. af ny LNG forsyning kan blive udfordret i kampen om at begrænse temperaturstigninger, viser ny analyse fra rådgivningsfirmaet Wood Mackenzie.

Foto: Equinor

Over tre fjerdedele af de nye LNG-forsyninger er truet af andre og mere miljøvenlige vedvarende energikilder i kapløbet mod temperaturstigninger. Heriblandt gasarten brint, fremgår det af en analyse fra energiforsknings- og rådgivningsfirmaet Wood Mackenzie.

Rådgviningsfirmaet mener, at skiftet skyldes øgede investeringer i vedvarende energi og energilagringssystemer i energi-sektoren, samt at nye teknologier er kommet på banen, mens eksisterende teknologier er blevet mere effektive i andre sektorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs