EnergiWatch

European Energy køber op i PTX-selskab

Den danske projektudvikler bliver minoritetsejer af Reintegrate og kan dermed tage hul på Power-to-X med det samme. Allerede nu retter selskabet blikket mod nye anlæg både i Danmark og udlandet, fortæller adm. direktør Knud Erik Andersen.

Foto: Gregers Tycho/ERH

European Energy rider nu med på PTX-bølgen. Projektudvikleren overtager 24 pct. af e-methanol-producenten Reintegrate, der sammen med Green Hydrogen Systems producerer flydende el fra et anlæg i Skive. Opkøbet sker via en investering på et tocifret millionbeløb, bekræfter adm. direktør Knud Erik Andersen til EnergiWatch.

Dermed er konturerne skabt for en større sektorkobling iblandt tre aktører på det danske marked. I sidste uge blev det meldt ud, at Circle K har indgået aftale om at købe 50 mio. liter e-methanol fra Reintegrate fra 2022 og frem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

European Energy: Regeringen risikerer at gøre stor skade på PTX

European Energy har i første kvartal indgået aftale om opførsel af nyt PTX-anlæg i Aalborg som seneste aktive handling i et tredje ben for selskabet, der primært udvikler sol- og vindenergi. Men adm. direktør advarer om politisk kortsynethed, der kan bremse udviklingen af den nye teknologi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs