EnergiWatch

To coronatrends trækker Rockwool-regnskab i hver sin retning

Mens Rockwools regnskab ved første øjekast tyder på et udramatisk kvartal, gemmer der sig bag en forbedret indtjeningsevne og et dalende salg store forskellige på tværs af selskabets markeder. Særligt to trends trækker i forskellige retninger, fortæller topchef Jens Birgersson.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Et boom i renoveringer af private boliger og et markant dyk i større byggeprojekter i industrien er for stenuldskoncernen de to lodder på vægtskålen, som trækker resultaterne i hver sin retning i en tid præget af coronavirus.

"Vi ser to trends i markedet," fortæller stenuldskoncernens topchef Jens Birgersson til CleantechWatch ovenpå selskabets regnskab for tredje kvartal, som til direktørens store tilfredshed er endt med et overskud på samme niveau som sidste år trods tilbagegang på toplinjen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs