Tesla tilbagekalder 9500 biler

Der er problemer med både Model X fra 2016 og Model Y fra 2020.
Foto: Tesla PR
Foto: Tesla PR
AF RITZAU FINANS

Elbilsproducenten Tesla tilbagekalder biler, hvor taget kan rive sig løst på grund af bolte, der ikke er skruet ordentligt fast.

Det skriver Reuters.

Det drejer sig om elbiler af Model X fra 2016, oplyser National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) onsdag.

Ifølge NHTSA drejer det sig om den forreste del og midten af bilernes tagbeklædning, der muligvis er blevet limet på uden først at bruge primer, og det betyder, at en eller begge dele kan rive sig løs under kørsel.

Tesla oplyser, at selskabet i september fik kendskab til et tilfælde med en 2016 Model X, der kunne skabe fare for bilister bag bilen.

Elbilsproducenten vil nu inspicere de tilbagekaldte biler. Og hvis der er problemer, vil de blive udbedret.

Den anden tilbagekaldelse involverer 401 af Teslas Model Y fra 2020, hvor bolte i forbindelse med hjulophænget muligvis ikke er strammet ordentligt.

Tesla oplyser, at selskabet er bekendt med tre tilfælde, hvor boltene ikke har været spændt godt nok. Samtidig oplyser Tesla, at selskabet ikke er bekendt med, at der er sket ulykker eller uheld i forbindelse med manglerne.

Tesla tæt på markedsværdi på 500 mia. dollar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs