EnergiWatch

Velux' regnestykke: Skjulte optagelser og hemmelige filer kunne give milliardtab

Et formuetab på 5 mia. kr. Så meget var på spil for Velux, da den tiltalte i den opsigtsvækkende industrispionagesage ifølge anklagerne forsøgte at sælge forretningshemmeligheder. Det fortalte direktøren, der hyrede den tiltalte tidligere Velux-chef, i retten onsdag.

Foto: Velux/PR

Hvor meget Velux egentlig tjener er hemmeligt. Men på et møde nævnte en af Velux’ chefer den specifikke indtjening, mens en mulig forbryder lyttede med.

Forretningshemmeligheder som denne er en tidligere Velux-chef tiltalt for at have indsamlet. Derefter skulle han ifølge politiets anklager sammen med en erhvervsmand have forsøgt at sælge dem til Velux’ største konkurrent Fakro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs