EnergiWatch

Tidligere miljøminister med i bestyrelsen for Maersks forskningscenter

Connie Hedegaard, tidligere miljøminister i Danmark og klimakommissær i EU, bliver en del a bestyrelsen for Maersks nye forskningscenter. Søren Skou bliver formand.

Connie Hedegaard var miljøminister for De Konservative i Anders Fogh-regeringen fra 2007 til 2009. | Foto: Peter Hove Olesen

Den tidligere miljøminister Connie Hedegaard er med i bestyrelsen for A.P. Møller-Mærsks nye forskningscenter, som skal være med til at bane vejen for en grøn skibsfart.

Centeret Zero Carbon Shipping blev annonceret tidligere på året og får base i København med Bo Cerup-Simonsen som direktør. Formålet er at sænke udledning af drivhusgasser fra shipping.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs