EnergiWatch

Haldor Topsøe skifter økonomidirektør

Kemi- og katalysekoncernen har med dags varsel annonceret ny kassemester som afløser for Peter Rønnest Andersen.

Foto: Haldor Topsøe/Anne Bæk / STF

For anden gang på få måneder skifter Haldor Topsøe ud i direktionen. Philip Eickhoff er med dags varsel blevet udnævnt til selskabets nye økonomidirektør. Han afløser Peter Rønnest Andersen, der efter syv år på posten stoppede ved udgangen af oktober, oplyser Haldor Topsøe til EnergiWatch.

"Philip har en kommerciel og strategisk profil, der på optimalt vis vil understøtte Haldor Topsøes fortsatte omstilling baseret på selskabets helt nye visioner og formål. Han medbringer betydelig erfaring i at drive storstilede omstillinger og vækstacceleration, og jeg er meget glad for, at Philip vil slutte sig til vores spændende rejse," siger adm. direktør Roeland Baan i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs