EnergiWatch

Familien tilbage i Grundfos' direktørstol

Poul Due Jensen overtager positionen som adm. direktør i pumpekoncernen efter Mads Nippers afgang.

Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Tredje generation har indfundet sig i direktørstolen hos Grundfos. Poul Due Jensen overtager således stillingen som adm. direktør i pumpekoncernen, som Mads Nipper er på vej ud af for i stedet at blive topchef hos Ørsted. Det står klart efter bestyrelsen i Grundfos Holding på et bestyrelsesmøde mandag aften pegede på næstformanden i Poul Due Jensens fond.

"Efter en grundig proces, hvor en række højt kvalificerede muligheder blev vurderet, stod det klart, at Poul var det rigtige valg. Poul har været en uvurderlig del af Grundfos siden årtusindskiftet og siden 2015 været en central del af koncernledelsen. Afgørende for beslutningen har været Pouls globale erfaring, stærke resultater, lederegenskaber og værdier. Vi er glade for at Poul ønsker at påtage sig hvervet som CEO og vi ser det som en mulighed for at bygge videre og accelerere på de flotte resultater, der er skabt de seneste år," udtaler Jens Moberg, der er bestyrelsesformand for Grundfos, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas fordobler årets ordreindtag i USA

Mølleproducenten modtager årets foreløbigt klart største ordre på sit historisk set største marked – målt på et andet betydeligt parameter er den dog samtidig også lille.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs