EnergiWatch

Circle K investerer trecifret millionbeløb i grøn infrastruktur

Hos Circle K har man ambitioner om at skubbe på den grønne omstilling, og ja, så er der selvfølgelig også en forretningsmulighed i det, lyder det fra kommunikationschefen.

Foto: Kacper Pempel/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvad kommer først? Elbilerne eller ladestanderne? Hos Circle K mener man, at ladestandere og infrastruktur skal være på plads, før danskerne tager springet ud i en ny teknologi. Derfor lancerer de nu en helt ny elektrisk strategi, der skal understøtte ambitionen om flere elbiler i den danske vognpark.

"Vi tror på, at den bedste måde at udbrede en elbilkultur er, at der skal være tilgængelighed. Vi vil gerne være drivkraften i den grønne omstilling, og når man tænker Cicle K, så er det ikke kun brændstof i traditionel forstand, men det er også elladestandere til elbiler. Vi ønsker at støtte hele den udvikling," siger Dennis Bylov Dalgaard, kommunikationschef hos Circle K.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Sverige fyrer op for olien før tid

Svenskerne har med store problemer i strømforsyningen været nødt til at sætte gang i oliekraftværket Karlshamn længe før, kulden for alvor er kommet til landet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs