EnergiWatch

Viegand Maagøe rider på grøn omstillingsbølge – lander rekordregnskab

Viegand Maagøe går ud af 2019 med markant fremgang på top- og bundlinje. Øget fokus på grøn omstilling har betydet stigende efterspørgsel på rådgivervirksomhedens ydelser. Coronakrisen har man ikke mærket meget til, lyder det fra direktøren.   

"Når vi ser på tallene, har vi ikke mistet noget overhovedet her under coronakrisen," siger adm. direktør i Viegand Maagøe, Søren Eriksen. | Foto: Gregers Tycho/DEBAT

Virksomheder og offentlige institutioner efterspørger i stigende grad rådgivning på grøn omstilling og bæredygtighed. Det mærker man hos rådgivervirksomheden Viegand Maagøe, der i 2019 præsterede en vækst i overskuddet på 37 pct.

Og det skyldes, at den 14 år gamle virksomhed i god tid fik drejet sit fokus over på den bredere, grønne agenda frem blot at rådgive om energi, lyder det fra adm. direktør i Viegand Maagøe, Søren Eriksen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs