EnergiWatch

Rockwool fortsætter kursridt og stiger 31 pct. på fem handelsdage

De seneste dages stigninger i Rockwool-aktien er kommet på bagkant af isoleringsselskabets regnskab, der blev offentliggjort 13. maj.

Foto: PR / Rockwool International A/S

Rockwool fortsætter mandag de seneste dags kursridt og stiger i morgenhandlen 6,2 pct. til 1806,50 kr., hvilket gør aktien til topscorer i C25, der stiger 0,4 pct.

De seneste fire handelsdage har alle budt på solide stigninger til Rockwool, som - hvis mandagens stigning holder ved - til sammen løber op i tæt på 31 pct.

Mandagens kursplus betyder også, at aktiekursen nu er højere end inden, at coronakrisen for alvor fik verdenssamfundet til at lukke ned.

21. februar lukkede aktien således i 1760 kr., hvorefter den vendte den tunge ende nedad, inden at den 23. marts nåede årets bund i 1018 kr.

Der er umiddelbart ikke selskabsspecifikt nyt ude om selskabet mandag, der kan forklare dagens stigning, vurderer Mikkel Emil Jensen, der er aktieanalytiker hos Sydbank, hvor han blandt andet følger Rockwool.

Politisk enighed om at hente grønne renoveringsmilliarder fra Landsbyggefonden 

De seneste dages stigninger er dog kommet på bagkant af isoleringsselskabets regnskab, der blev offentliggjort 13. maj.

"Der er ikke noget, jeg rigtig kan sætte en finger på, ud over at det er startet på bagkant af et rigtig fint regnskab, hvor vi så en fin start på 2020. Der er ingen tvivl om, at der er udfordringer i andet kvartal, men investorerne har givet det kursridt, den har været på, tillid til, at de kan komme relativt fornuftigt igennem, vurderer han.

Med mandagens stigning er aktien steget tæt på 15 pct. i værdi siden årsskiftet.

Der er dog fortsat et stykke vej op til den højeste lukkekurs for aktien, der blev sat 13. september 2018 i 2840 kr.

Rockwool afventer corona-effekt på byggebranchen

Rockwool: Der er håb for byggebranchen efter coronakrisen

Rockwool-topchef holder fast på ansatte i coronakrise 

Rockwool: Coronavirusudbrud vil påvirke væksten negativt 

 

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs