EnergiWatch

Niras-chef: Min egen lønnedgang er vigtig for at bevare troværdigheden

Bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen tror, at ledelserne i andre større virksomheder vil følge trop.

Clas Nylandsted Andersen mener ikke, at man skal lægge noget i, at der i coronakrisens anden uge ikke er kommet flere nyheder frem om ledelser, der går ned i løn. | Foto: PR / Niras

Topchefen hos det rådgivende ingeniørvirksomhed Niras mener, at det er afgørende, at ledelsen går forrest, når man står overfor for forhandlinger, hvor medarbejderne kan blive bedt om at gå ned i løn. Det var på den baggrund, at direktør Carsten Toft Boesen sammen med den øvrige topledelse hos det store rådgivende ingeniørvirksomhed tidligere på ugen valgte at gå 15 pct. ned i løn.

"Samlet set er det naivt at tro, at vi kan nå samme niveau som sidste år. Og når vi så kigger på vores koststruktur så er mellem 75 og 80 pct. lønudgifter. Vi kan selvfølgelig sætte kursusvirksomhed og så noget på hold. Men vi kommer også til at se på lønomkostninger i takt med at indtægter bliver mindre," siger Carsten Toft Boesen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs