EnergiWatch

OK-selskab lander stor aftale med Bestseller

Modekoncernen Bestseller ønsker at ensrette indsatsen for at energioptimere sine ejendomme og butikker på tværs af landegrænser. Derfor har Bestseller underskrevet en global koncernaftale om at energistyringen samles i ét system.

Foto: Bestseller / PR

Den danske modekoncern Bestseller har underskrevet en global koncernaftale om at ensrette sin indsats med energioptimeringer af koncernens ejendomme og butikker på tværs af landegrænser. Alle aktiviteter forbundet med energistyring bliver fremover samlet i ét system. Det skriver Energidata, der skal være leverandør af energistyringen, i en pressemeddelelse.

"Vi har haft et ønske om et bedre og mere overskueligt overblik på vores el-forbrug. Den opgave har vi tillid til, at vi kan løse i samarbejde med Energidata,” siger Kim Sindt, der er Head of Services & Facilities hos Bestseller, i meddelelsen.

Energistyring i et samlet system er ifølge Energidata den bedste forudsætning for at energioptimere Bestsellers ejendomme og for at skabe en samlet energi- og miljørapportering for hele koncernen. Ejendommene får installeret målere, som kan fjernaflæses.

Aftalen omfatter alle brands samt datterselskaber, hvor Bestseller har en ejerandel på mere end 50 procent. Koncernen har 2700 butikker og en lang række kontorer og lagre i 38 lande.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie CleantechWatch)

Data skal give grønnere ejendomme

Grundfos tilbyder 'gratis' energirenovering til hoteller i nyt koncept

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere