EnergiWatch

Tesla slår igen på solceller - vil generobre førerpositionen

Mens det er elbilerne der løber med mest opmærksomhed hos Tesla, vil selskabet nu til at slå hårdere igennem inden for sin forretning for solpaneler.

Foto: PR Tesla

Den amerikanske elbilproducent Tesla gør sig ikke kun inden for elbiler, men har også en større bid af det amerikanske marked for solpaneler, hvor man dog også har været under pres.

Selskabet vil derfor nu mere aggressivt forsøge at generobre markedsandele med en solid prissænkning, skriver New York Times, ifølge Bloomberg News.

Tesla vil reducere sine priser på solpaneler til 38 pct. under markedsgennemsnittet i USA, og planen er, at de nye priser skal annonceres denne tirsdag.

I 2018 mistede Tesla sin førerposition i USA på området for solarpaneler til amerikanernes tagrygge til konkurrencen Sunrun Inc., og i første kvartal droppede Tesla endnu en plads ned, da Vivint Solar også sikrede sig en større markedsandel, har researchfirmaet Wood Mackenzie beregnet.

Teslas aktie falder tirsdag med 0,9 pct.

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs