EnergiWatch

Hovedrig Grundfos-ejer får femte formand på 13 måneder

To uger efter at den tidligere formand for Poul Due Jensens Fond, hofchef Christian Schønau, meddelte sin afgang efter blot to uger som formand, er en ny formand klar på udskiftningsbænken.

Foto: CHRISTIAN KLINDT SÿLBECK

Poul Due Jensens Fond er klar med endnu en formand. Denne gang er valget faldet på er gammel kending af Grundfos, idet fonden har valgt den 64-årige erhvervsmand Jens Maaløe som ny formand.

"Poul Due Jensens Fond har valgt Jens Maaløe, som bestyrelsesformand," meddeler den hovedrige erhvervsfond i en kortfattet meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs