EnergiWatch

Tesla står over for tilbageslag i Kina efter prisnedsættelse

De kinesiske kunder, der var hurtigt ude, er langt fra tilfredse med, at Tesla har sat priserne ned.

Foto: Tesla

Tesla kritiseres af kinesiske kunder, der er utilfredse med at have betalt tusindvis af dollar for meget, fordi de købte ny bil inden Teslas seneste prisnedsættelse.

Det skriver The Wall Street Journal.

Tilbageslaget sker i forbindelse med, at Tesla satser stort på det kinesiske marked og åbner en fabrik i Shanghai.

Bilproducentens mål er at starte en masseproduktion af Tesla Model 3 Sedan i 2020 og i sidste ende producere 500.000 biler om året for at udnytte Kinas voksende marked for el-biler.

Tesla oplyste fredag, at alle, som havde købte en Tesla-bil inden prisreduktionen, ville få 50 pct. rabat på Teslas autopilot eller selskabets selvkørende tjenester.

Tesla satser på ny købekultur med salg af ny elbil

Tesla lukker butikker og sælger nu Model 3 online

Teslas topchef igen i Twitter-tag-fat - kursen steg

Har Tesla en fremtid i Kina?

 

Mere fra EnergiWatch

Energiø og havvind er et "naturligt gearskifte" for Andel

Andel har aldrig været med til at udviklet en havvindpark, men nu er tiden inde, siger topchef Jesper Hjulmand. Energiselskabets ambitioner om havvind stopper dog ved den danske grænse, da et andelsselskab ikke skal bygge alle mulige mærkelige steder, siger han.

Spirii rejser 70 millioner til ambitiøs vækstplan

Det unge, danske ladeoperatørselskab Spirii har rejst 70 mio. kr. i sin tredje investeringsrunde med Nordic Alpha Partners som ledende investor. Nu skal ambitiøs vækstplan accelereres i Danmark og Europa.

Energi Danmark vil sælge PPA'er til mindre selskaber

Med et nyt produkt vil Energi Danmark pulje mindre virksomheder, så de kan finansiere ny vedvarende energi gennem en PPA. Den første aftale er allerede indgået med kølevirksomheden Claus Sørensen A/S og European Energy, der opfører to nye solcelleparker.

Vejrspecialister og problemejeren Ørsted vinder innovationspris

Energy Cluster Danmark overrækker årets innovationspris til projektet Euro Grid, der er en platform, som strømliner vejr- og energidata på tværs af landegrænser. Planen er nu at udrulle projektet i hele Europa, hvor der er potentiale for besparelser på op til 300 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs