EnergiWatch

Norsk soludvikler henter kraftig vækst på top- og bundlinje

2018 blev et rekordår for den norske udvikler af solenergianlæg i udviklingslande, Scatec Solar. Selskabet har formået at løfte elproduktionen med over 50 procent.

Et stramt fokus udelukkende på vækstmarkeder i udviklingslande lader nu til at give pote for den norske solenergianlægsudvikler, Scatec Solar. Selskabet, der er børsnoteret i Oslo og står for en lang række af de energiprojekter, som den norske stat støtter med udviklingsbistand, har i 2018 tredoblet omsætningen til 4,7 mia. norske kroner, mens bundlinjen går små 200 mio. norske kroner frem til 961 mio. kr.

Det viser selskabets årsresultat, der netop er offentliggjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs