EnergiWatch

Danfoss-fabrik udpeget som en af verdens bedste

Danfoss-koncernens fabrik i Tianjin, Kina, hædres for succesfuld implementering af teknologi fra Den fjerde industrielle revolution.

Foto: Danfoss/PR

Kompressorer til køleskabe, fryser og klimaanlæg lyder ikke ligefrem sexet, men det er nogle af de produkter, der fremstilles på Danfoss-koncernens fabrik i Tianjin i Kina.

Fabrikken bliver i dag hædret af World Economic Forum som et »fyrtårn i fremstillingsindustrien«. Det sker som led i organisationens fokus på Den fjerde industrielle revolution, der også vil stå i centrum for årsmødet i Davos, som indledes mandag den 21. januar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs