EnergiWatch

Danfoss køber aktiemajoritet i skotsk selskab

Den danske industrikæmpe har købt aktiemajoriteten i en skotsk R&D- og ingeniørvirksomhed af Mitsubishi Heavy Industries.

Foto: Danfoss/PR

Ingeniørvirksomheden Artemis Intelligent Power, AIP, har fået en ny ejer. Det sker efter, at Danfoss har købt aktiemajoriteten i selskabet af Mitsubishi Heavy Industries, MHI.

Det nyindkøbte selskab har specialiseret sig i udvikling af hydrauliksystemer. Ifølge en pressemeddelelse så omfatter købet AIPs såkaldte Digital Displacement-teknologi, der skulle give Danfoss mulighed for at udvikle hydraulikpumper, -motorer og -systemer "med et hidtil uset niveau af effektivitet, styrbarhed og designmæssig fleksibilitet for kunderne."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs