EnergiWatch

Pengene forsvinder ud af GreenMobility – men kunderne fortsætter ind

Den danske udbyder af grønne delebiler kører fortsat rundt med røde tal på bundlinjen, men kan glæde sig over, at kunderne fortsat strømmer ind.

Foto: GreenMobility

GreenMobility kunne d. 10. oktober sætte to lys ud i fødselsdagslagkagen og fejre, at der i tredje kvartal af 2018 har været en kundetilgang på rundt regnet 5.000. Men da den adm. direktør i selskabet, Torben Andersen, lukkede øjnede og blæste lysene ud, kunne man snildt forestille sig, at han ønskede om samme fremgang på bundlinjen som på kundesiden.

For der er ikke meget fremgang at spore på bundlinjen hos GreenMobility. I forhold til tredje kvartal af 2017 er underskuddet faktisk vokset med ca. 2,3 mio. kr. til 7,38 mio. kr. Det er dog et lille fald i forhold til det foregående kvartal, hvor underskuddet var på 7,61 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs