EnergiWatch

Velux fortsætter opkøbsjagten

Blot en uge efter Velux' hidtil største opkøb er den danske ovenlysproducent igen på indkøbstur. Denne gang tilbagekøber selskabet en mindre, dansk ovenlysproducent.

Foto: Velux

Der er tale om et lidt af en familie-genforening med det opkøb, som den danske Velux-gruppe lancerer i dag. Velux Gruppen overtager Vitral, der sælger ovenlys- og glastagssystemer i Danmark og England.

Dermed byder Velux velkommen tilbage i folden til Vitral, der blev stiftet i 1956 af Villum Kann Rasmussen, der også stiftede VELUX og som VKR-Holding er navngivet efter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs