EnergiWatch

Børsmyndigheder vil have Tesla-chef afsat - aktie står til massivt fald

De amerikanske børsmyndigheder, Securities and Exchange Commission (SEC) har torsdag anklaget topchefen, Elon Musk, for den amerikanske elbilproducent Tesla, for svig ved at vildlede investorerne.

Foto: Kiichiro Sato/AP

Den amerikanske elbilproducent Tesla kan snart stå uden topchef.  De amerikanske børsmyndigheder, SEC, ønsker nemlig, at Elon Musk forbydes at være direktør i et offentligt børsnoteret selskab. En "trist" og "skuffet" Elon Musk afviser anklagen.

"Jeg har altid handlet i den bedste interesse for sandhed, gennemsigtighed og investorerne. Integritet er den vigtigste værdi i mit liv, og fakta vil vise, at jeg aldrig på nogen måde gik på kompromis med dette," svarer Elon Musk på anklagerne i en mail, ifølge Bloomberg News.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs