EnergiWatch

Tesla-grundlægger samarbejder med Goldman Sachs om afnotering

Musk oplyser, at hans erklæring fra sidste uge, om at den nødvendige finansiering er sikret, var baseret på gentagne og igangværende samtaler med den saudiarabiske suveræne formuefond.

Foto: /ritzau/AP/Ben Macmahon

Sagen om Teslas fremtid som afnoteret selskab har fået lidt mere kød på, efter at grundlæggeren, Elon Musk, sent mandag oplyste, at han samarbejder med Goldman Sachs og Silver Lake om at afnotere elbil-fabrikanten.

I et tweet siger Elon Musk, at Silver Lake og Goldman Sachs har rollen som finansielle rådgivere, og at det juridiske aspekt af en afnotering varetages af advokatfirmaerne Wachtell, Lipton, Rosen & Katz samt Munger, Tolles & Olson.

Musk oplyser, at hans erklæring fra sidste uge, om at den nødvendige finansiering er sikret, var baseret på gentagne og igangværende samtaler med den saudiarabiske suveræne formuefond.

Musk siger, at han følte, at det var nødvendigt at informere Tesla-aktionærerne om hans intentioner om at afnotere selskabet, hvilket skete i et tweet i sidste uge.

Tweet'et vurderes at ligge på grænsen af børsreglerne, og børsmyndighederne undersøger sagen.

Tesla kører videre med børsexit: Stenrig oliefond er med på idéen

Tesla leder efter bred investorkreds 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs