EnergiWatch

Tesla-afnotering i et tidligt stadie ifølge bestyrelsen

Overvejelserne om at afnotere Tesla er ikke så langt endnu, lyder det fra bilproducentens bestyrelse.

Foto: /ritzau/AP/Mark Lennihan

Teslas bestyrelse giver udtryk for, at forslaget om at afnotere bilproducenten kun er i et tidligt stadie.

Det skriver Financial Times.

Det sker, efter at Teslas administrerende direktør, Elon Musk, onsdag hævdede, at selskabet allerede havde gennemført vigtige skridt i afnoteringsprocessen.

I en meddelelse fra seks af selskabets bestyrelsesmedlemmer fremgår det onsdag, at Elon Musk først sidste uge åbnede op for diskussionen om en afnotering af selskabet.

Ifølge informerede kilder fremgår det onsdag, at Tesla ikke har ansat rådgivere til at hjælpe med overvejelserne i forbindelse med afnoteringen.

Uoverensstemmelserne mellem Elon Musks tweet og Tesla-bestyrelsens udsagn skaber tvivl om, hvorvidt bilproducenten egentlig er kørt i stilling til det rekordstore aktietilbagekøb. Tesla ville ikke kommentere på Financial Times' spørgsmål og sagde kun, at de ingen yderligere kommentarer havde.

"Det er et meget problematisk tweet fra hans (Elon Musks, red.) side. Det er meget mærkeligt ... Aktionærerne kan ikke støtte op om et forslag, der hverken er blevet foreslået eller eksisterer," sagde Harvey Pitt, der er tidligere formand for det amerikanske børstilsyn, ifølge Financial Times.

Ansatte ved flere store banker, der typisk ville være en del af finansieringen af et sådant aktietilbagekøb, fortæller Financial Times, at de ikke er bekendt med nogle forsøg på at rejse de mange mia. dollar til afnoteringen.

Efter Musks kvidren - børsmyndigheder stiller Tesla spørgsmål

Musk tweeter Tesla i vejret

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs