EnergiWatch

Forskere bygger batteri af svampe

"Potentialet er kæmpestort," lyder det fra en af forskerne bag. Han tror på, at teknologien, der bruger biologisk materiale fra svampe, vil revolutionere lagring af strøm.

Foto: PR AAU Esbjerg

Det er lykkes for to forskere fra Aalborg Universitet Esbjerg at udvikle en metode til at fremstille batterier af biologisk materiale fra skimmelsvampe. En metode forskerne tror på vil ændre måden, batterier bliver fremstillet på i fremtiden.

"Potentialet er kæmpestort," udtaler lektor Jens Laurids Sørensen, der sammen med Jens Muff fra AAU Esbjerg og en gruppe ph.d.-studerende står bag den nye metode.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs