EnergiWatch

Isoleringskoncern sætter planlagt salg på pause

Ejerkredsen bag isoleringskoncernen Norisol, der var klar til at blive solgt sidste sommer, har nu besluttet at sætte salgsprocessen på pause.

Et forventet salg af isoleringskoncernen Norisol i købet af sommeren 2017 er nu blevet til et stop af salgsprocessen. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Norisol er ejet af Maj Invest, Dansk Erhvervsinvestering og ejendomsinvestor Mogens de Linde.

"Vi besluttede i efteråret at sætte salgsprocessen på pause, og der ligger flere forhold bag," siger Per Høholt, partner i Maj Invest, til Finans.

Han ønsker ikke at kommentere de konkrete årsager til de ændrede planer.

Adm. direktør for Norisol, Carsten Hoeck, har tidligere meldt om stor interesse blandt mulige købere, og at der ville ske et salg i juni 2017. Direktøren vil dog ikke fortælle, hvad der skete, siden et salg ikke blev gennemført.

Hvor lang tid de nuværende ejere forventes at blive i selskabet, kan Carsten Hoeck ikke sige noget om.

Isoleringskoncern polster sig til salg

Platformsordre giver sjællandsk isoleringskoncern stort underskud

Her slås virksomhederne om pengene i regeringens energiudspil

Forsiden lige nu

Danfoss' indtjening fortsætter i vejret

Klimaforandringer driver en stigende efterspørgsel på energieffektivitet og smartere digitale løsninger, siger Danfoss' topchef Kim Fausing efter ny markant vækst i første halvår.

Senvion døjer fortsat med underskud

Det er ikke lykkedes for den tyske mølleproducent at fremvise sorte tal på bundlinjen i et andet kvartal, der også viser en stor tilbagegang i omsætningen.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere