EnergiWatch

Grundfos-formand om manglende opkøb: Der foregår spændende ting bag kulissen

Jens Moberg forbereder sig på en ny tidsalder for pumperne. Kvalitet og leveringsdygtighed er ikke længere nok. Fremtiden byder på en teknologisk revolution, hvor pumperne skal kunne tænke selv.

Når morgensolen skinner ned over den store palævilla i Lyngby, trækker Jens Moberg ofte i løbetøjet og bevæger sig ud i det fri, før en travl arbejdsdag begynder. Tit er klokken ikke mere end fem, når Grundfos-formanden begiver sig ud på sin løbetur.

Det er på løbeturene, han slapper af og får tankerne til at flyve. En af de tilbagevendende tanker handler om den Grundfospumpe, der sidder hjemme i villaen. Hvad nu hvis varmepumpen i kælderen ved, hvornår han er hjemme fra løbeturen og er klar til at snuppe et bad? Hvis nu pumpen begynder at varme vandet op, så det passer med den 55-årige bestyrelsesveterans løberute.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs