EnergiWatch

Elbilsdirektør: Branchen har været lidt langsom i det

Han drømte om en programmørstilling, men blev adm. direktør for delebilsservicen GreenMobility. "Det er enormt tilfredsstillende, når samtlige områder og enheder formår at arbejde sammen," siger Torben Andersen til EnergiWatch gennem et headset, der skal vise sig at eksemplificere elbilernes store udfordring.

Torben Andersen, Green Mobility | Foto: PR Green Mobility

Da Torben Andersen endnu sad på skolebænken, forestillede han sig en karriere som programmør. Det holdt dog ikke længe, og det tekniske studiejob blev snart skiftet ud med en fuldtidsstilling som sælger, der efter kort tid udmøntede sig i en lederstilling,  der gennem 90’erne og 00’erne blev flere af - stadig med hovedfokus på salg.

"Jeg fandt rigtigt hurtigt ud af, at salg var superspændende, men jeg fandt også ud af, at der var store perspektiver i at drive ledelse og få et helt hold til at arbejde mod det samme mål," siger Torben Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs