EnergiWatch

Medie: Northvolt i pengeproblemer

Investoropbakningen til den svenske batterifabrik har ikke været ligeså stor, som selskabet havde regnet med. Selvom store aktører såsom Vestas og ABB har investeret, mangler Northvolt stadig flere hundrede millioner kr. Selv siger Northvolt, at planerne ikke er påvirket.

Foto: PR Northvolt

Med overskriften om, at Northvolt batteridrøm er dårligt opladet, kan Dagens Industri i dag berette om, at det store batteriprojekt er ramt af en manglende interesse fra investorer, hvorfor der ikke er kommet det forventede antal kroner i kassen.

Bag projektet og virksomheden Northvolt står den tidligere logistikchef for Tesla, Peter Carlsson. Planen med selskabet Northvolt er at etablere en kæmpe batterifabrik samt et testcenter i Sverige. Men ifølge det svenske medie har man gentagende gange rendt mod en finansieringsmur.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs