EnergiWatch

Tesla producerer langt under målet med ny bilmodel

Det er gået langt langsommere end forventet med produktionen af den nye Model 3, og det får Tesla til at skubbe sit mål for den ugentlige produktionsrate et kvartal frem.

Foto: Tesla

Tesla producerede kun 1550 biler af den nye Model 3 i det sidste kvartal af 2017. Det er et tal, der er langt under de 5200, som var blevet forudset af Wall Street-analytikere.

Det skriver Financial Times.

Tesla kæmpede med at nå produktionsmålene i 2017 på grund af produktionshindringer, der skabte store problemer for selskabets bilmodel til massemarkedet.

Tesla har nu skubbet sit mål om at nå en produktionsrate på 5000 biler om ugen til slutningen af andet kvartal, hvilket er tre måneder senere end planlagt.

Den seneste udmelding fra Tesla vedrørende forsinkelsen af produktionen af Model 3 gjorde, at aktien onsdag faldt med næsten 2 pct. og derved lå 20 pct. under aktiens højdepunkt sidste sommer.

Den første Model 3-bil blev færdigproduceret i juli sidste år, men Tesla formåede kun at færdigproducere 220 styk frem til slutningen af september.

Tesla kan ende med at overgå leveringsprognose

Nordmændenes kærlighed til elbiler voksede til nye højder i 2017 

Mere fra EnergiWatch

EKF-lån står bag stor australsk ordre til Vestas

Den danske mølleproducent skal levere 122 møller til et projekt i Australien, som EKF Danmarks Eksportkredit har ydet et milliardstort lån til. Der er tale om et projekt, hvor man har tænkt kreativt undervejs, fortæller direktør i EKF Danmarks Eksportkredit.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs