EnergiWatch

Cleantech

Nel lukker aftale med Everfuel

Det dansk-norske brintselskab har sammen med Everfuel fået ejerstrukturen på plads, og selskaberne indgår samtidig en salgs- og serviceaftale til en værdi af 100 mio. euro.

Ex-klimaformand: Flyrejser er underbeskattede

Prisen på en flybillet afspejler ifølge bl.a. tidligere formand for Klimarådet, Peter Birch Sørensen, langt fra de negative konsekvenser for klimaet. I stedet favoriseres fly frem for andre transportformer, mener professor Mogens Fosgerau.

Danfoss' topchef: Usikkerhed og opbremsning breder sig

Industrigiganten Danfoss hævede omsætningen i første halvår med fire pct. til i alt 3,2 mia. euro. Men andet kvartal blev ramt af opbremsning i markedsvæksten i flere industrier. "Vi er forberedt på en fase med lavere vækst," siger CEO Kim Fausing. (Opdateret).

Hofor gør gas grøn hurtigere end ventet

Hovedstadens Forsyningsselskab, Hofor, er lykkedes med at gøre sin bygas en hel del mindre CO2-udledende. Og det er sket hurtigere, end selskabet selv havde regnet med. Der er dog fortsat langt til mål for forsyningsselskabet.

Energibesparelser i drivhuse skal skabe drive i eksporten

Væksthusbranchen skal nedsætte energiforbruget, lyder det i nyt projekt. Hvis ambitionen realiseres, kan det betyde flere eksportmuligheder for danske teknologivirksomheder, mener projektleder Jesper Mazanti Aaslyng fra Teknologisk Institut.

Elbilerne vil koste titusinder af job

Bilindustrien er inde i en forceret omstilling, der ikke kun handler om elbiler, men også om nye barske EU-krav. Alene i Bayern vil udviklingen kunne koste 55.000 job hos underleverandører.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere