EnergiWatch

Cleantech

Efter hård kritik: Nu skal olieselskaber løfte fem pct. af energibesparelserne

Dansk Energi er stærkt utilfreds med olieselskabernes bidrag til at sænke energiforbruget de næste to år. "Vi har kun skrevet under på aftalen, fordi ordningen udløber om to år," siger Dansk Energis direktør Lars Aagaard, som kalder aftalen for "omvendt klimapolitik." (Opdateret med kommentar fra Dansk Fjernvarme 12:28)

Erhvervsbosser kritiserer klimaplan

Regeringens plan om at skrue ned for CO2-reduktionen i de kommende år er for uambitiøs, lyder det fra en række af landets største virksomheder. Minister affærdiger kritikken.

MAN satser på brint i kampen mod drivhusgasserne

Motorproducenten og udstyrsleverandøren MAN Energy Solutions har udviklet et brændstofsystem til skibe, der kan sejle på flydende brint. Brint er en af de nye måder, der kan sænke shippings klimaaftryk.

Sådan bør politikerne sikre fremtidens VE-brændstoffer

DEBATINDLÆG: På trods af at elbiler i fremtiden vil fylde mere i persontransporten, så vil efterspørgslen efter flydende brændstoffer stige i den tunge transport og flytrafikken. Avancerede VE-brændstoffer er derfor helt afgørende for, at vi kan nå Parisaftalens målsætninger, lyder det i dette debatindlæg fra Drivkraft Danmark.

Told rammer Tesla hårdt i Kina

Tesla har fået lidt af en knockout i Kina, hvor salget af koncernens biler er styrtdykket som følge af handelskrigen mellem USA og Kina.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere