EnergiWatch

Cleantech

EnergiWatch ønsker god påske

Som de fleste andre holder redaktionen på EnergiWatch påskeferie de kommende dage. Vi er tilbage tirsdag morgen med et friskt nyhedsbrev. Indtil da ønsker vi alle en rigtig god påske.

Drone skal fælde svovlsyndere i Danmark

Danmark går nu i gang med at teste brugen af en drone i bestræbelserne på at finde frem til skibe, der overskrider svovlkravene. Dronen er lånt af EU-agentur.

Rockwool risikerer at ende på kræftliste

Gammel mineraluld har i årevis været i søgelyset for kræftrisiko. Nu skal beskæftigelsesministeren beslutte, hvordan håndværkere skal beskyttes mod de syntetiske fibre.

Data skal give grønnere ejendomme

Vi opsamler data i bunkevis, men langt de fleste putter sig trygt på harddisken uden nogensinde at blive brugt. Det skal en ny cloudbaseret it-platform til ejendomsbranchen lave om på.

Grøn omstilling kræver neutrale netselskaber

DEBAT: Den grønne omstilling stiller helt nye krav til de selskaber, der driver lavspændingsnettene for el. Derfor er det afgørende, at der sker en adskillelse af elkoncernernes monopolaktiviteter og kommercielle forretninger, som europæiske tilsynsmyndigheder også taler om, skriver Anders Houmøller, Foreningen af Slutbrugere af Energi, i et debatindlæg.

GreenMobility henter 35 millioner

Det danske delebilsselskab har rejst 35 mio. kr., der skal sikre selskabets indtog i tre-fire nye byer i år. Interessen var der til at hente flere millioner, fortæller direktøren, men selskabet stoppede selv ved de 35 mio. kr. på grund af kursen.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere