EnergiWatch

Cleantech

Har Tesla en fremtid i Kina?

Teslas største fabrik skal stå færdig i år uden for Shanghai. Skeptikere ryster på hovedet, mens dets mange fans jubler.

Shell køber energilagringsselskab

Oliegiganten har opkøbt det tyske selskab Sonnen, der laver intelligente batteriløsninger, som de mener kan gøre forbrugerne næsten helt uafhængige af deres elselskab.

Danfoss bygger klimavenlige datacentre

Den danske industrigigant vil bygge nye datacentre, der skal understøtte virksomhedens vækst. Det skal ske i samarbejde med Hewlett Packard Enterprise, og målet er, at datacentrene bliver energieffektive.

Rederierne har fået øjnene op for biobrændstof

Siden producenten Goodfuels fik danske Norden med på vognen med biobrændstof, er det gået stærkt for selskabet. Store oceangående rederier er de næste i rækken, fortæller stifter og CEO i et interview med ShippingWatch.

Grundfos-topchef: Uden FN's verdensmål når kaffen aldrig at blive hældt op

Når Grundfos forsøger at lirke nye markeder op ved at indgå partnerskaber med NGO'er, er det ofte en fordel at have FN's verdensmål med under armen. Uden verdensmålene vil et møde om konkrete projekter nemlig slutte, inden kaffen overhovedet er hældt op, siger Mads Nipper, adm. direktør i Bjerringbro-virksomheden.

Vækstfonden skal have ny direktør

Efter 18 år siger Christian Motzfeldt stop. Han forlader Vækstfonden ved udgangen af juli 2019. Den statslige investeringsfond er i gang med at lede efter en afløser.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere