EnergiWatch

Cleantech

Velux køber op i USA

Den nye topchef i Velux er klar med sit første opkøb. Den danske ovenlysproducent køber mindre, amerikansk konkurrent.

Elbilsdirektør: Branchen har været lidt langsom i det

Han drømte om en programmørstilling, men blev adm. direktør for delebilsservicen GreenMobility. "Det er enormt tilfredsstillende, når samtlige områder og enheder formår at arbejde sammen," siger Torben Andersen til EnergiWatch gennem et headset, der skal vise sig at eksemplificere elbilernes store udfordring.

Basisfremskrivning: Danmark misser 2030-mål med 10 procent

Udviklingen i udbygningen af vedvarende energi vil vokse i de næste to til tre år, men herefter vil det vende og efterlade et hul på ca. 10 procentpoint i forhold til målsætningen i 2030, lyder det i Energistyrelsens Basisfremskrivning 2018.

Grundfos får lussinger på amerikansk slagmark

Grundfos genrejste sig på verdensmarkedet i 2017, men er løbet ind i vækstproblemer i USA, hvor flere konkurrenter skyder af sted. "Vi er selvfølgelig ikke tilfredse," siger Mads Nipper.

Mens vi venter på Godot: Her er ønskerne til energiforliget

Et energiudspil fra regeringen er efter sigende lige på trapperne, og det bliver nok en vanskelig opgave for energiministeren at gøre alle tilfredse. Men hvad er det egentlig, brancherne og virksomhederne vil have? Det giver vi dig svaret på her.

Teslas aktier steg tirsdag

Meldinger om, at det er Tesla har fået styr på nogle af sine produktionsudfordringer med Model 3, får aktien til at stige.

God påske

EnergiWatch går på påskeferie og sender ikke nyhedsbreve i højtiden.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere