EnergiWatch

Cleantech

Biogas-boss: Vi mangler en europæisk CO2-skat

Der er for lidt fokus på de omkostninger, som fossil energi indbefatter. Sådan er holdningen hos interesseorganisationen EBA European Biogas Association, der ønsker en fælles europæisk beskatning på CO2-udledning.

Dansk Energi: Fjern usikkerhed om elbilsafgifter

Stop-and-go-politik om afgiften på elbiler hæmmer udbredelsen af grønne biler på de danske veje, advarer Dansk Energi, der efterlyser ro om området frem til transportkommissionens resultater.

Erhvervsalliance: Sæt klima over velfærd

Erhvervslivets Klimaalliance lægger op til, at noget af velfærden må skæres fra, hvis regeringens 70 procents-mål skal realiseres. Samtidig skal der afsættes flere penge til målet, lyder det fra alliancens parter.

Ny dansk elbil-leverandør styrer mod toppen

Den nyopstartede ladespecialist Spirii er klar til at tage kampen op med Eon og Clever. Selskabet skal være blandt branchens største inden for ganske få år, fortæller direktør Tore Harritshøj til Børsen.

Maersk vil teste batteri på mindre containerskib

Den langsigtede klimaplan for 2050 får nu A.P. Møller-Maersk til at installere et batteri ombord på et mindre containerskib. Det står som et af flere initiativer på området, som selskabet har sat i gang på det seneste.

OK-selskab lander stor aftale med Bestseller

Modekoncernen Bestseller ønsker at ensrette indsatsen for at energioptimere sine ejendomme og butikker på tværs af landegrænser. Derfor har Bestseller underskrevet en global koncernaftale om at energistyringen samles i ét system.

Green Mobility fylder pengekassen igen

Det danske delebilsselskab har gennemført sin kapitaludvidelse på i alt 32,5 mio. kr. Her har MP Pension blandt andet skudt 19 mio. kr. ind i selskabet.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere