EnergiWatch

Medie: Vestas-ansatte truet på livet med AK47-patroner

Vestas-ansatte tilknyttet en vindmøllepark på grænsen mellem Irland og Nordirland har modtaget tre patroner og et trusselbrev. Det skriver Berlingske Business.

Foto: Vestas, PR

Ansatte i den Vestas-servicerede vindmøllepark Slieve Rushen i Nordirland har modtaget et trusselsbrev, der advarer de ansatte mod at gå på arbejde. Brevet indeholdt tre patroner til en AK47-automatriffel. Det skriver Berlingske Business.

Det er stadig uvist, hvorfor Vestas’ ansatte har modtaget dødstruslen. Vindmølleparken var tidligere ejet af den nu konkursramte koncern Quinn Group, som tidligere har været plaget af trusler. Torsdag mødtes Danmarks ambassadør Carsten Sønder¬gaard med embedsmænd fra det irske justitsministerium, og de indblandede virksomheder for at drøfte hændelsen og hele situationen i grænseområdet.

”Truslerne har ikke noget at gøre med selve virksomheden Vestas. Der er uenigheder omkring ejerskabet af vindmølleparken og andre aktiver i området, der involverer forskellige virksomheder i Irland. Vestas er i den uheldige situation, at vi er fanget i midten,” siger Michael Zarin, pressechef i Vestas.

Vestas har foreløbig bedt sine ansatte, der er tilknyttet selve vindmølleparken, om ikke at møde på arbejde, før man er sikker på, at man igen kan søge for deres sikkerhed.

Mere fra EnergiWatch

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs