EnergiWatch

Danske Commodities henter nye folk til bestyrelsen

Det danske energihandlerselskab udvider bestyrelsen med to profiler fra henholdsvis energibranchen og investeringsverden.

Danske Commodities har fået to nye medlemmer af selskabets bestyrelse.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Der er tale om Volker Beckers, som tidligere har været administrerende direktør for RWE Npower og i dag er bestyrelsesmedlem i en række selskaber.

Det andet medlem er Anne Broeng, som har en række bestyrelsesposter og kommer fra en stilling som koncerndirektør og CFO for PFA-koncernen.

"Volker Beckers og Anne Broeng indtræder i bestyrelsen for Danske Commodities. Begge har meget relevante kompetencer og erfaring, særligt i forhold til at styrke Danske Commodities’ viden om det britiske marked og risikostyringskompetencer generelt," skriver selskabet i meddelelsen.

Energihandlerselskabet understreger, at man netop har fokus på det britiske marked for tiden, hvilket senest blev slået fast, da DC indgik sin første 15-årige Power Purchase Agreement (PPA) med Beatrice Offshore Windfarm Limited (BOWL).

“Vi er overbeviste om, at den voksende andel af vedvarende energi vil skabe nye muligheder og nye typer risici for aktørerne på det britiske marked, og vores to nye stærke profiler vil bidrage med værdifuld bestyrelseserfaring, som vil styrke vore position på både eksisterende og nye markeder,” udtaler bestyrelsesformand Peter Ravn.

Med de to nye medlemmers indtræden udvdies DC-bestyrelsen til seks medlemmer.

Mausbeck: "Vi har aldrig forladt Storbritannien"

DC indgår stor strømkontrakt på britisk havvind

Prisen på CO2-kvoter sendt til tælling

Den lave oliepris kan knække danske virksomheder

Forsiden lige nu

Vindmøller trænger sig på i stemmeboksen til kommunalvalget

I en række kommuner vil konflikter og uenighed om antallet af møller og størrelse på dem sandsynligvis få afgørende betydning for tirsdagens kommunalvalg. EnergiWatch guider her til, hvilke kommuner der er værd at holde øje med for vindbranchen i morgen.

"De er idioter, som ønsker, at vi dør"

I et langt interview med magasinet Rolling Stone fortæller Elon Musk om stort og småt. Samtidig langer han hårdt ud efter kritikere, der vædder på kursfald og ifølge ham, skaber falske rygter.

Skotsk regering redder vindleverandør

Den økonomisk trængte fundamentproducent BiFab har sikret en livline fra det skotske selvstyre, der har strikket hjælpepakke sammen, så arbejdet på havpark kan fuldføres.

Seneste Energiselskaber

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere