EnergiWatch

EnergiWatch – sådan kommer du i gang

Vil du have adgang til alt vores indhold. Læs mere her.

1.maj gik EnergiWatch i luften med erhvervsnyheder om energi- og cleantechbranchen.

Du kan læse mere om tankerne bag mediet her.

 

  • Da kvalitetsjournalistik koster penge er en del af vores indhold forbeholdt vores abonnenter. Ønsker du et tilbud på et abonnement til dig eller din virksomhed, kontakt da vores salgsafdeling på 70777448 eller energiwatch@infowatch.dk.
  • Vi tilbyder både adgang via personlige kodeord og IP-løsninger til virksomheder, så alle ansatte i virksomheden frit kan tilgå alt vores indhold uden at skulle bekymre sig om at logge ind.
  • For at du kan lære vores medie bedre at kende, tilbyder vi alle 40 dages gratis prøveperiode som du selv kan oprette på sitet eller få hjælp til hos vores salgsafdeling. Her kan du også få oprettet et prøveabonnement til hele din virksomhed.

I tvivl om noget? Tøv ikke med at kontakte os.

Forsiden lige nu

Brud og ulykke sender europæiske gaspriser i svingninger

Den voldsomme eksplosion på østrigsk gasanlæg og brud på en gasledning i Nordsøen har medført svingende energipriser i flere lande i løbet af denne uge. Reparation af gasledning i Nordsøen kan tage uger snarere end dage, lyder det fra operatøren Ineos.

København vil skabe energihub i ny havnebydel

30 virksomheder skal flytte ind i et nyt fællesskab i Nordhavnen i København. Det bliver til det nye EnergyLab Nordhavn, som får fokus på fokus på bæredygtig byudvikling og energiløsninger.

Seneste Energinyt

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere