EnergiWatch

Vestas skal undersøge nyt havari

En Vestas-mølle af ældre model er kollapset i Kroatien. Årsagen kendes endnu ikke, men man vil nu undersøge hændelsen næmere.

Den danske mølleproducent Vestas' teknikere må endnu en gang finde stige og sikkerhedsudstyret frem for at undersøge, hvorfor et af selskabets møller er kollapset.

Det meddeler Renews.

Denne gang er det en af selskabets ældre modeller, en V52 850kW-vindmølle, i Pag vindpark i Kroatien, som er gået i stykker. En talsmand har oplyst Renews, at ingen er kommet til skade i forbindelse med havariet.

"Vestas er i tæt kontakt med kunden angående årsagen til hændelsen," hedder det.

Brand rammer hollandsk vindmøllepark

MHI Vestas piller udbrændt kæmpevindmølle ned

Brand i MHI Vestas' kæmpemølle får ingen konsekvenser for kunder

MHI Vestas-ansat får krandel i hovedet og er i kritisk tilstand

Forsiden lige nu

Transocean vinder stor kontrakt på norsk gasfelt

Rigselskabet Transocean har vundet en kontrakt med Dea Norge på det norske gasfelt Dvalin, der tidligere var kendt som Zidane. Kontrakten løber op i 550 mio. norske kr. og gælder boringen af fire brønde.

Pensionskasser står klar med milliarder til energiinvesteringer

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i energiprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere