EnergiWatch

Storbanker ser skeptisk på NKT's indtjening i 2018

Det bliver svært for kabelforretningen at få et super duper år, vurderer analytiker.

Kabelforretningen NKT får problemer med at tjene penge nok i 2018, hvis ikke der snart bliver fyldt på med nye ordrer. Sådan lyder meldingen fra en række banker og analytikere, skriver Dagbladet Børsen.

Britiske Barclays mener, at NKT-aktien er overvurderet, og hos investeringsbanken ABG er man også usikker på den danske kabelvirksomheds evne til at præstere til næste år.

"Det er måske fair nok at sige allerede nu, at 2018 får svært ved at blive et super duper år for kabelforretningen," siger Casper Blom, senioranalytiker hos ABG til Dagbladet Børsen.

Michael Lyng, adm. direktør i NKT, ser dog rimeligt lyst på fremtiden.

"Der er projekter i markedet, som sagtens vil kunne påvirke omsætning og indtjening i 2018 – spørgsmålet er jo, om vi vinder de projekter," siger Michael Lyng.

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere