ANNONCE
Senvion 3.jpg Foto: Senvion

Senvion laver aftale om fyringer: 700 kan miste jobbet

Der er landet en aftale med Senvions medarbejdere om de massefyringer, selskabet står foran. "Desværre er det ikke lykkedes os at blive enige om løsninger, hvor vi undgår lukninger," siger tillidsmand.

AF

Den tyske vindmølleproducent Senvion har indgået en aftale med en række fagforeninger om de kommende afskedigelser, selskabet planlægger at gennemføre. Det skriver en række medier.

Producenten forklarede i marts, at man som en del af et restruktureringsprogram ville indlede forhandlinger med foreninger om at nedlægge op mod 780 stillinger på sine fabrikker i Husum, Trampe og Bremerhaven. En sådan aftale er altså nu faldet på plads.

Det er endnu småt med detaljer om aftalen, men ifølge Renews vil offentligheden få kendskab til disse i løbet af de kommende dage.

"Desværre er det ikke lykkedes os at blive enige om løsninger, hvor vi undgår lukninger.Vi har dog været i stand til at forhandle os frem til at undgå en mængde fyringer," forklarer tillidsmand Bernhard Band, til Renews.

Dermed står det endnu ikke klart, hvor mange arbejdspladser, Senvion agter at nedlægge.

Sløjt regnskab rev 15 mia. af Siemens Gamesas værdi Vestager anklager GE for vildledning i køb af dansk vingeproducent Senvion henter tidligere olieboss ind som formand Senvion bliver den første møllemager i Middelhavet  

Modtag nyhedsbreve fra EnergiWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på EnergiWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her