EnergiWatch

Engie leder efter direktør i Skandinavien

Ingeniørdivisionen hos Engie Fabricom skal vokse sig større ud over kontorerne i Storbritannien. Selskabet får en ny division i Norge.

Franske Engie, det tidligere GDF Suez, har besluttet sig for at øge sin tilstedeværelse i Skandinavien. Det skriver Renews.

Koncernens datterselskab Engie Fabricom leverer blandt andet konsulentydelser til offshoreindustrien, og med en ny forretningsenhed i Norge skal selskabet for servicere kunder på eksempelvis havvindmøllemarkedet. Med det kigger selskabet også efter en ny direktør.

"Vi leder aktivt efter den rette person til at være CEO. Det skal være en, som kan underbygge Engies vækst i Norge på linje med gruppens ønsker," forklarer direktør Stefaan Devolder til Renews.

Engie Fabricom har i dag otte kontorer i England og Skotland.

Engie overvejer stort milliardopkøb af Innogy

Bruxelles graver dybere ned i Engies skatterabat

Portugal godkender 25 MW park med flydende møller

Finsk industrigigant køber sig ind i energilagring

Forsiden lige nu

Nrgi brød loven: Var i tvivl om vindmølleselskaber producerer el

Danmarks femtestørste energiselskab har ikke haft vandtætte skotter mellem sin monopolvirksomhed og de kommercielle aktiviteter, og dermed bliver NRGi endnu en energikoncern blandt flere, som har brudt elforsyningsloven. Lovbruddet skyldes en tvivl om, hvorvidt vindmølleselskaber skal forstås som elproducerende virksomheder.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere