ANNONCE
GE’s 2.5-100 at Wieringermeer wind farm in the Netherlands 1 (1).jpg Foto: GE

GE overrasker positivt og har fremgang på vedvarende energi

Divisionen for vedvarende energi, der netop er blevet udvidet med den danske vingeproducent LM, tordner frem for det amerikanske industrikonglomerat.

RITZAU FINANS

Den amerikanske industrikæmpe General Electric, GE, havde en bedre bundlinje end ventet i årets første kvartal. Her landede overskuddet per aktie på 0,21 dollar sammenlignet med analytikernes estimat på 0,17 dollar per aktie ifølge Bloomberg News.

Omsætningen i kvartalet var også overraskende god, da den var på 27,66 mia. dollar mod forventningen om 26,4 mia. GE fortæller samtidig, at det forventer at se omsætningen blive forbedret yderligere i løbet af året.

I divisionen for vedvarende energi, hvor GE blandt andet konkurrerer mod danske Vestas på vindenergi, havde GE en omsætning på 2,04 mia. dollar i kvartalet. Det svarer til en fremgang på 22 pct. i forhold til samme kvartal året før, fremgår det af regnskabet. Divisionens driftsoverskud voksede samtidig med 29 pct. til 107 mio. dollar.

GE-aktien falder 0,2 pct. på det amerikanske formarked.

Suzlon henter pæn hjemmeordre GE gennemfører køb af dansk vingeproducent Jysk underleverandør overtager serviceaktiviteter Formand: Vestas vil lagre fremtidens energi  

Modtag nyhedsbreve fra EnergiWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på EnergiWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her