EnergiWatch

Plantage-møller forsinkes af skovlov

Ikast-Brandes planer om at placere store vindmøller i en plantage bliver nu yderligere forsinket efter udskydelse af ændring af skovlov.

De kæmpe-møller, som Ikast-Brande Kommune ville placere i en plantage bliver yderligt forsinkede, fortæller DR Midt & Vest.

Den tidligere Venstre-regering ville ellers gøre det muligt at bygge flere skovbørnehaver, veteranhjem og vindmøller i skove og plantager, men nu er beslutningen om at ændre skovloven udskudt.

Den nye regering er ikke enige om ændringerne, som blandt andet Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet har kritiseret.

Den forsinkede skovlov ærgrer Ikast-Brandes borgmester, Carsten Kissmeyer (V).

"Vi havde gerne set, at vi kunne komme i gang med det her plantageprojekt," siger han

**** DENNE ARTIKEL ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF DR ****

Regeringens lovforslag om skovmøller hugges ned

Regeringen lægger op til flere møller i danske skove

Endnu en kommune stopper vindmølleplaner

Borgmester: Fyringsrunde er ikke verdens undergang

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Dansk Energi kræver politisk ro om grøn forskning

Forskning i nye rene energiformer skal have bedre langsigtede rammer, hvis Danmark stadig skal være med, mener Dansk Energi ovenpå FN-møde i Bonn. Mødet var et skridt i den rigtige retning, men der skal langt mere fart på, mener danske græsrødder.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere