EnergiWatch

Vestas åbner 2017 med stor ordre i USA

Ordren på 150 møller inkluderer en flerårig serviceaftale. Leveringen forventes at starte i andet kvartal af 2017.

Vestas har modtaget en fast og ubetinget ordre i USA på 150 V110-2.0 MW-møller med en samlet kapacitet på 300 MW. Det oplyser vindmølleproducenten i en selskabsmeddelelse.

Ordren er den første offentliggjorte vindmølleordre i 2017. Kontrakten inkluderer levering og idriftsættelse af vindmøllerne samt en flerårig serviceaftale.

Levering af vindmøllerne forventes at starte i andet kvartal 2017 med forventet idriftsættelse i fjerde kvartal 2017. Hverken køber og placering af de 150 vindmøller fremgår af meddelelsen.

Vestas satte i 2016 rekord for den samlede ordremængde på et enkelt år. I alt tog Vestas imod ordrer med en kapacitet på 9267 MW, hvilket var 324 MW mere end i 2015.

Sådan var Vestas' vilde jul

Vestas henter to kinesiske ordrer og runder milepæl

Vestas trækker hemmelig amerikansk bestilling

Forsiden lige nu

Transocean vinder stor kontrakt på norsk gasfelt

Rigselskabet Transocean har vundet en kontrakt med Dea Norge på det norske gasfelt Dvalin, der tidligere var kendt som Zidane. Kontrakten løber op i 550 mio. norske kr. og gælder boringen af fire brønde.

Pensionskasser står klar med milliarder til energiinvesteringer

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i energiprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Seneste Renewables

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere